De Triskel

Combineer het kamperen met het aanbod van De Triskel - 2022

Naast het aanbod van kamperen op minicamping ’t Hofke worden ook activiteiten vanuit De Triskel aangeboden door Tonny. Uiteraard is deelname geheel vrijblijvend. Binnen de Triskel worden o.a. meditatiemomenten, een labyrintworkshop en  bezinningsdagen georganiseerd. Een aantal daarvan vallen binnen het kampeerseizoen,  je kunt dan je deelname aan een activiteit combineren met een overnachting of vakantie op ’t Hofke.

Meditatie
Elke zondagochtend en woensdagavond is er een meditatiebijeenkomst van een uur. Het is laagdrempelig en wordt aangepast aan de deelnemers.
Als de yurt niet bezet is wordt deze gebruikt, anders wordt een andere geschikte plek gebruikt.
Deelnemers zijn kampeerders en mensen van buitenaf.  Het uur bestaat uit: Meditatie met begeleiding en een passende tekst, energieoefening (tai chi, zonnegroet) en samen thee of koffie drinken. Kosten per keer 5 euro.

7 mei 2022 WERELDLABYRINTDAG; deelname gratis.
Om één uur lokale tijd worden overal ter wereld activiteiten aangeboden in en om labyrinten.
Het klassieke labyrint wordt ook ingezet om gezamenlijk met aandacht te lopen voor de aarde en voor vrede.
Doe je mee? aanvang is om half één. 

Bezinningsdagen
De Bezinningsdagen: zaterdag 19 maart, zaterdag 11 juni, zaterdag 27 augustus en 10 december. Op deze dagen wordt veel rust en stilte geboden. Incl. materiaal, stiltelunch €50.

Labyrintworkshop
Kennismaken met het labyrint kan tijdens de Labyrintworkshop op zondag 12 juni, waarin informatie over het labyrint en het zelf ervaren van het lopen van het labyrint wordt aangeboden in deze workshop van 2,5 uur. 
De kosten zijn 25 euro

Voor uitgebreide informatie:
zie www.detriskel.nl of
vraag het Tonny: 06 – 18 07 02 61