De Triskel

Combineer het kamperen met het aanbod van De Triskel - 2020

Naast het aanbod van kamperen op minicamping ’t Hofke worden sinds 2015 ook activiteiten vanuit De Triskel aangeboden door Tonny. Uiteraard is deelname geheel vrijblijvend. Binnen de Triskel worden o.a. meditatiemomenten, labyrintworkshops, bezinningsdagen georganiseerd.. Een aantal daarvan vallen binnen het kampeerseizoen, waaraan ook de gasten van ’t Hofke kunnen deelnemen,  je kunt ook je deelname aan een activiteit combineren met een overnachting of vakantie op ’t Hofke.

Meditatie
Elke zondagochtend en woensdagavond is er een meditatiebijeenkomst van een uur. Het is laagdrempelig en wordt aangepast aan de deelnemers.
Als de yurt niet bezet is wordt deze gebruikt, anders wordt een andere geschikte plek gebruikt.
Deelnemers zijn kampeerders en mensen van buitenaf.  Het uur bestaat uit: Meditatie met begeleiding en een passende tekst, energieoefening (tai chi, zonnegroet) en samen thee of koffie drinken. Kosten per keer 5 euro.

2 mei 2020 WERELDLABYRINTDAG; deelname gratis.
Om één uur lokale tijd worden overal ter wereld activiteiten aangeboden in en om labyrinten.
Het klassieke labyrint wordt ook ingezet om gezamenlijk met aandacht te lopen voor de aarde en voor vrede.
Doe je mee? aanvang is om half één. 

Bezinningsdagen
De Bezinningsdagen voorjaar (zaterdag 6 juni)  en najaar (zaterdag 29 augustus) vallen binnen het kampeerseizoen. Op deze dagen wordt veel rust en stilte geboden. Incl. materiaal, stiltelunch €45. (zie voor meer info www.detriskel.nl)

Labyrintworkshop
Kennismaken met het labyrint kan tijdens de Labyrintworkshop op zondag 7 juni en zondag 30 augustus waarin informatie over het labyrint en het zelf ervaren van het lopen van het labyrint wordt aangeboden in deze workshop van 2,5 uur. 
De kosten zijn 25 euro

NIEUW:
Weekend aanbieding:  1+1=3 
Weekend 6 en 7 juni of weekend 29 en 30augustus 2020
Overnacht één of twee nachten op ’t Hofke en neem deel aan beide activiteiten op de zaterdag en de zondag. Als extraatje kun je deelnemen aan de meditatie op de zondagochtend en betaal je slechts euro 65 (korting 10 euro).
*overnachting apart te betalen, reserveren noodzakelijk. 

Voor uitgebreide informatie over het aanbod zie www.detriskel.nl of
vraag het Tonny: 06 – 18 07 02 61