De Triskel

Combineer het kamperen met het aanbod van De Triskel - 2023

Naast het aanbod van kamperen op minicamping ’t Hofke worden ook activiteiten vanuit De Triskel aangeboden door Tonny. Uiteraard is deelname geheel vrijblijvend. Binnen de Triskel worden o.a. meditatiemomenten, een labyrintworkshop en  bezinningsdagen georganiseerd. Een aantal daarvan vallen binnen het kampeerseizoen,  je kunt dan je deelname aan een activiteit combineren met een overnachting of vakantie op ’t Hofke.

Meditatie
Elke zondagochtend en woensdagavond is er een meditatiebijeenkomst van een uur. Het is laagdrempelig en wordt aangepast aan de deelnemers.
De meditatie vindt plaats in de kapschuur, bij het labyrint of in de privé tuin.
Deelnemers zijn kampeerders en mensen van buitenaf.  Het uur bestaat uit: Meditatie met begeleiding en een passende tekst, energieoefening (tai chi, zonnegroet of labyrintloop) en samen thee of koffie drinken. Kosten per keer 5 euro.

6 mei 2023 WERELDLABYRINTDAG; deelname gratis.
Om één uur lokale tijd worden overal ter wereld activiteiten aangeboden in en om labyrinten.
Het klassieke labyrint wordt ook ingezet om gezamenlijk met aandacht te lopen voor de aarde en voor vrede.
Doe je mee? aanvang is om half één. 

Bezinningsdagen in het teken van het seizoen van dat moment.
De Bezinningsdagen: zaterdag 19 maart, zaterdag 24 juni, zaterdag 26 augustus en 9 december. Op deze dagen (10 tot 16.30 uur) wordt veel rust en stilte geboden. Incl. creatief materiaal, stiltelunch €50.

Labyrintworkshop; alleen op verzoek van 1 of meer mensen wordt het georganiseerd.
Kennismaken met het labyrint kan tijdens zo een  Labyrintworkshop , waarin informatie over het labyrint en het zelf ervaren van het lopen van het labyrint wordt aangeboden in deze workshop van 2,5 uur. Er wordt ook individuele begeleiding/coaching in gegeven als je wilt.
De kosten zijn 30 euro pp. vanaf 2 personen, voor 1 persoon reken ik 50 euro.

Voor uitgebreide informatie:
zie www.detriskel.nl of
vraag het Tonny: 06 – 18 07 02 61